Kock eller köksbiträde - vikarier till måltidsverksamheten
Sorsele kommuns måltidsverksamhet tillhandahåller mat till barnomsorgen, skolan samt äldreomsorgen. Måltidsverksamheten styrs av ett centralkök som ansvarar för tillagning, servering av skolmåltider samt utskick till mottagningskök och hemtjänst.
Omfattning
Timmar
Sista ansökningsdag
2025-11-30
Anställningsform
Vikarie
Referens
Dnr 2025/623-023
Dina arbetsuppgifter
I rollen som kock eller köksbiträde arbetar du med dina kollegor med olika uppgifter i köket. Tillagning och servering av frukost, lunch, middag och mellanmål. Även diskning, städning, dagliga rutiner för egenkontroll och beställningar ingår i dina arbetsuppgifter.
Dina egenskaper
Som person är du flexibel, ansvarstagande, lyhörd och stresstålig. Att du är en bra arbetskamrat som är lätt att samarbeta med är en självklarhet. Du har god serviceförmåga och sätter stort fokus på kunden. Med ett gediget intresse för mat deltar du aktivt med att ständigt utveckla kommunens måltidsverksamhet.
Kompetens och kvalifikationer
Du skall ha livsmedelsteknisk utbildning för storhushåll, annan motsvarande utbildning inom kök och livsmedel eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av serviceyrket och grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien. Du behärskar svenska i både tal och skrift.
Lön
Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning.
Kontaktpersoner
Enhetschef för Måltidsverksamheterna
Linus Lundquist, tel. 0952-141 78, 072-450 16 69
Fackliga företrädare
Åsa Olofsson, Ann-Charlott Karlsson skyddsombud tel. 0952-14175
Övrig information
Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt.
Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.