Till innehåll
En person sitter och spelar gitarr

Kultur- och fritidenheten hösten 2024

Nu dunkar vi på med en ny spännande säsong inom Kultur- och fritidsenheten. Läsning, film, bad, föreläsningar, sport, uthyrningar, aktiviteter och arrangemang av alla olika de slag!

Simhallen

Allmänna öppettider för bad, dusch och bastu, samt fortsatta möjligheter att boka simhallen för bad och skoj. Nyhet! Vi provar nu med en öppentid för enbart tjejer.

Sorsele Arena

Sooom vi har längtat och sett fram emot att få ta den nya arenan i bruk! Vi öppnar upp för bokningar och ser gärna att ni nyttjar möjligheten att spela och sporta i en sprillans ny, modern och fullstor idrottshall. WOW! Under hösten pågår ombyggnationen av den gamla idrottshallen så vi ber om ett visst överseende i eventuella initiala logistikutmaningar kring lås, utrustning, omklädning o dy.

Kulturskolan

Ligger halvt vilande nu men kommer i gång senare i höst när vi har en ny samordnare/lärare anställd, Annika Jönsson.

Biblioteket

Ordinarie öppettider samt meröppet möjliggör god tillgång till vårt utbud av litteratur och annan media. Roliga, givande och intressanta aktiviteter och arrangemang av olika slag anordnas löpande.

Kulturhuset

Möjligheter till att hyra lokaler för fest, konferenser och möten. Ny säsong för BIO med smaskiga filmer för både stora och små.

Ungdomsverksamheten

Fritidsgården håller nu öppet för våra ungdomar och även vuxna via Let´s meet. Mer krut på ungdomsverksamheten via projektet Youth Up North där Elin Janeheim är anställd att jobba för ungdomars delaktighet och inflytande i kommunen.

Har ni funderingar och/eller synpunkter på våra verksamheter inom Kultur- och fritidsenheten får ni gärna ta direkt kontakt med berörd enhet eller Kultur- och fritidschef
Henrik Sjöström
henrik.sjostrom@sorsele.se
0952-142 02

Senast uppdaterad den 11 september 2024

Kultur och fritid

Kultur- och fritidschef
Föreningssamordnare
Henrik Sjöström
Telefon: 0952-142 02
henrik.sjostrom@sorsele.se

Simhall och idrottshall
Telefon: 0952 - 142 38
simhallen@sorsele.se

Bibliotek
Telefon: 0952 - 142 30
bibliotek@sorsele.se

Kulturskolesamordnare

Fritidsledare och kontakt hyra Kulturhuset
Emeli Stenvall
Telefon: 0952-140 30
emelie.stenvall@sorsele.se 

Fritidsledare
Elin Janeheim
Telefon: 0952-142 03
elin.janeheim@sorsele.se

Lotteriansvarig
Erika Hjukström
Telefon: 0952-140 29
erika.hjukstrom@sorsele.se