Till innehåll

Akut vattenläckage på Holmen avklarat


Nu, klockan 18:50, är vattenläckaget vid korsningen Prästgatan-Fjällgatan åtgärdat och allt vatten ska vara påkopplat.

UPPDATERING 16:30

Sorsele kommun har som vi tidigare har informerat om ett akut vattenläckage på Holmen i Sorsele. Reparationerna förväntas inte påverka annat än de fastigheter som är direkt berörda men i värsta fall kan vattnet behöva stängas av för Holmen under cirka två timmar någon gång under eftermiddagen/kvällen. Vi vill därför uppmana er att tappa upp dricks- och matlagningsvatten så att ni klarar er.

UPPDATERING 13:58
Vi har ett akut vattenläckage på Holmen i Sorsele. Vi har lyckats begränsa vattenläckan vilket innebär att det har en begränsad påverkan och har läget under kontroll just nu. Vindelälvsskolan och storköket är inte påverkade.
De som har vatten nu kommer sannolikt fortsätta ha vatten och vattnet väntas vara tillbaka under eftermiddagen/kvällen. För att åtgärda läckaget har också korsningen Prästgatan-Fjällgatan stängts av.

Information kl 11.38
Vi har ett akut vattenläckage på Holmen i Sorsele. Vattnet behöver stängas av och detta innebär att hela Holmen kommer att bli utan vatten. För att åtgärda läckaget behöver också korsningen Prästgatan-Fjällgatan stängas av. Vi återkommer med mer information så snart vi kan.

Senast uppdaterad den 16 oktober 2024