Kommunalrådet informerar - augusti 2015

Hej alla Sorselebor!

 

Här kommer lite information om vad som händer just nu i den kommunala världen;

  • Det har för min del varit en relativt lugn sommar med väldigt få politiska möten. Jag har haft en kortare sammanhängande semester som tillbringats i Sandsjön med både vila och arbete. Vädret kunde man ju ha önskat att det hade varit bättre, men i skrivande stund så är det ett fantastiskt väder så det är bara att gratulera de som har en sen semester.

  • Vi har startat upp med företagsbesöken och planerna är att kunna lägga in minst ett företagsbesök i veckan fram till nyår.

  • Jag har varit på föreningsstämma för Vindelälvskommunernas ekonomiska förening (VIKOM). Denna förening har som syfte att ta vara på medlemmars ekonomiska intressen genom att främja vindelälvsdalens värden och förnyelse. Dessutom ska de stödja och samordna nyskapande projekt och utvecklingsinsatser samt samverka med myndigheter, organisationer, näringsliv och ortsbefolkning. Medlemskommuner är Sorsele, Lycksele, Vindeln och Vännäs. I styrelsen för Sorsele sitter jag som ordinarie ledamot och Roland Wermelin som ersättare.

  • Jag ser fram emot en spännande höst med många viktiga beslut som skall tas.

  • Och med dessa ord hoppas jag att ni alla kommuninnevånare har fått ha en lugn och skön sommar.

     

//Kjell Öjeryd

Senast uppdaterad: 2015-09-03
Uppdaterad av: Ann-Kristin Karlsson